ליקוט, אפייה והכנת מילויים מיוחדים בלב הטבע הפראי של כליליום ש' 24 במאי
תאריך ושעה
בלב כליל, בין עצי הזית העתיקים, טאבון בוער ואנשים טובים – ניפגש לאירוע ים תיכוני שמפגיש בין שני מטבחים ושתי אהבות.
קפה אחו ועדוש מזמינים אתכם לבוקר שכולו טעמים, יצירה משותפת, ומפגש בין תרבויות, בצק וסיפורים.
נפתח בקבלת פנים עם קפה מהביל מהאחו. דברי מתיקה פרי ידיה של עדוש.
ברקע מוזיקה יוונית. ביד כוס עראק עם עשבי תיבול מהגינה של עדוש.
אחר כך נלקט יחד מהגינה, נכין סלט ים תיכוני חם וקר, נכנס אל לב הבצק של הדו, ונכין את החצ’פורי המדובר שלו – עם מילוי שיגיע מהגינה ועם מילוי ייחודי ממטבחה של עדוש.
נרכיב יחד מאפים מלוחים, נטבל, נערבב, ונאפה בטאבון.
ובסיום – נשב לארוחה משותפת שתכלול את כל מה שהכנו יחדיו: המאפים השונים, הסלטים והירקות, המטבלים המגוונים וטעימים במיוחד, ונרים שוב כוסית לחיים עם כוס עראק קרה ומרעננת שתחתום את החוויה כמו שצריך.
טעם, ריח, לב ושפע של חיבורים – בין עדוש להדו, בינינו לביניכם.
מחיר: 200 ש"ח למבוגר | 125 ש"ח לילדים מגיל 6 כולל סדנה, מפגש, אוכל ושתייה
איפה: קפה אחו, כליל
עד 30 משתתפים