סדנת מלוחים ומתוקים וארוחה מפנקת
תאריכים וזמנים
שיתוף פעולה יצירתי ומרגש בין 'עדוש' עדי שמואל ונואהד ביסאן מ-Sweet Moments לרגל פסטיבל אביב.
נוהאד ביסאן, קונדיטורית מהכפר הדרוזי הגלילי ג'ת, מביאה את הטעמים והריחות הייחודיים ממטבחה הפרטי היישר אל מטבחה של עדוש, ויחד הן יוצרות סדנה חד פעמית באווירה ביתית ומחבקת בלב קיבוץ בית העמק, הסמוך למטעי האבוקדו.
נפתח את הבוקר בקבלת פנים מעשה ידנו, כי אין כמו להתחיל את הסדנה עם נחמה לבטן.
אחרי שהבטן תתמלא בכל טוב נעבור לחלק המעשי והשווה. נכין ביחד פטאייר ממולא בזעתר ותבלינים של נוהאד, נכין ורסיה נוספת לפטאייר של עדוש שהיא סירה ממולאת בצל וזעתר טרי מהגינה עם סילאן ובהרט, נכין את המעמולים המושלמים של נוהאד ורוגעלך פאקשיו קינמון נימוח והורס.
אחרי שכל הדברים יאפו והבית יתמלא בריח שפותח את הלב, נתיישב לארוחה עם כל מה שהכנו בתוספת סלטים ומטבלים מפנקים.
בסוף הסדנה כל משתתף יצא עם חוברת מתכונים מהסדנה, ואנחנו תמיד כאן ללוות אתכם.
אז אתם רק צריכים להגיע ואנחנו כבר נדאג להכל!
עדי שמואל היא אופה ובשלנית ביתית אשר מעבירה סדנאות בישול ואפייה בבית הפרטי שלה בקיבוץ בית העמק. הסדנאות שלה מגוונות מלאות בחוויה ואירוח נעים, חמים וטעים.
נואהד ביסאן היא בשלנית וקונדיטורית המתגוררת בישוב הדרוזי ג'ת. נואהד מעבירה סדנאות מתוקים, אוהבת לארח אנשים ולראות אותם נהנים מהמאפים ומהארוחות שהיא יוצרת עבורם באהבה רבה.
מחיר: 260 ש"ח למשתתף, 500 ש"ח לזוג. המחיר כולל סדנא משולבת, סיפור וארוחה.